NÖJE

" Hitta en perfekt kombo

nöjen som förlänger livet, typ...

Vårt koncept är att hitta den bästa kombinationen för en minnesvärd kväll och vi kan lova er att vår lokal är det perfekta stället för sällskap som vill slappna av och vara för sig själva en stund. Vi har fyllt lokalen med allt som har med nöjen att göra, sen är det givetvis upp till er vad ni vi lägga ert fokus på. Bio, pingis eller kanske bara en trevlig vin / kaviarprovning?

Vi kan ordna en alldeles egen och skräddarsydd kombination, just för er.

IMG_1537
Kombo Pingis@2x

"släppa loss för en stund

Bio, Möhippa, Pingis...

Det är bara några av de aktiviteter vi har hos oss, men självklart går det också att skräddarsy en kväll eller dag som passar ert sällskap på bästa tänkbara sätt.

5-kamp?

Biljard, Pingis & Dart

Vad vill ni roa er med?

Vi har som sagt massvis med roliga aktiviteter som ni kan roa er med i lokalen. Ska ni anordna en 5-kamp med kollegorna eller en pokerturnering med vännerna? Hör av er till oss eller boka.
Boka nu

Möhippa?

födelsedagsfest, vinprovning

En oförglömlig kväll

Vi ser till att skapa en öförglömlig kväll med dina nära och kära. En 5-kamp som övergår till vinprovning och sedan middag med klubbkänsla? Eller bara ett härligt häng med gott snack
Boka nu

Privat bio

Film, tv-spel, och grymt ljud

Luta dig tillbaka

På kombo kan vi stolt säga att vi innehar en av Stockholms mest påkostade och skönaste biosalonger för privat bruk. Försvinn in i en annan värld med film och TV-spel.
Boka nu
IMG_1103 1

" Lite som hemma fast bättre

En
kväll
hos oss

Som vi sagt tidigare, allt är möjligt hos, så har ni några specifika önskemål om aktivitet eller upplägg så är det bara att höra av er så hjälper vi er vidare på bästa sätt.

KOMBO

En lokal som erbjuder mat, nöje och event för företag och privatpersoner. 
Följ oss i våra kanaler så ser du vad som är på gång.

boka idag!