MAT

Kombo Mat@2x
food-salad-dinner-eating

" Lite som hemma fast bättre

mat som passar er

På kombo erbjuder vi skräddarsydda menyer för ditt sällskap, tapasbuffé, 10 rätters avsmakning eller något helt annat, kanske pizza? Oavsett vad som faller er i smaken så lovar vi att det går att lösa då våra egna kockar gör allt för att ge dig och ditt sällskap en härlig middagsupplevelse.

Boka ditt paket på info@kombosthlm.se 

"Låt oss släppa loss

Middag, buffé eller Frukost?

På kombo kan vi erbjuda en social eftermiddag, helkväll eller frukost event. Antingen så kör ni på något av våra färdiga prisvärda paket eller så kontaktar ni oss för en skräddarsydd meny från 499kr/pp för följande paket: Italiensk Buffe, Svenskt julbord och Mexikansk buffé. 

Italiensk Buffé

Från Toscana till Stockholm

Pasta & Prosciutto

Fira in på bästa sätt med italiensk buffé fyllt av hemlagade medelhavsdelikatesser, eleganta viner* och ljuvliga italienska sötsaker. Vegoalternativ finns självklart på bordet.

* Dryck tillkommer
Boka nu

Frukost buffé

Frukost "hotell" style

Morgonpigg?

Vill du starta morgonen med en mysig frukost buffé med hotell vibe? Välkommen till oss, vi dukar upp fint och skapar en trevlig känsla. Vi tror att en mysig frukost ger det lilla extra för olika typer av event och mösten.
Boka nu

Mexikansk Buffé

Värme mitt i vintern

Goda Smaker

Välkommen till en underbar fredags feeling med riktig tex-mex buffé. Vi serverar, ni har roligt och efter maten kan ni ha massa sociala aktiviteter. Mingel eller 40års fest, allt är möjligt!
Boka nu

" Lite som hemma fast bättre

Om kombo

Vårt koncept är att hitta den bästa kombinationen för en minnesvärd kväll. Därför har vi samlat en rad olika varianter under ett och samma tak, mitt i Stockholm. 

Kombo är kanske Stockholms bästa ställe för sällskap som vill ha vara för sig själva en stund. Oavsett om det är en kickoff, födelsedagsfest eller bara en kul kväll med vännerna så kan vi ordna en alldeles egen och skräddarsydd kombination för er.

Kombo mingel@2x
The waitress was pouring a glass of wine. In celebration of the team's success.

KOMBO

En lokal som erbjuder mat, nöje och event för företag och privatpersoner.
Följ oss i våra kanaler så ser du vad som är på gång.

boka idag!