EVENT

Kombo Lounge@2x

" EN lokal för alla tillfällen

Event som passar alla

På Kombo går det att anordna alla möjliga event, träffar, seminarium eller vad det nu kan vara.  Oavsett om det handlar om privat eller företagsevent så är lokalen en perfekt plats. Vi ordnar med allt från workshops, nätverksträffar till födelsedagsfester, filmvisningar m.m.

"Kom undan en stund

En lokal för allt

Kickoff, workshop, födelsdagsfest eller bara en helt ovanlig kväll med vännerna. På Kombo finns det något för alla sammanhang och sällskap, vi ser till att ni får en dag eller kväll som passar just er.

Kickoff?

Dags att släppa på handbromsen

Företagsaktiviteter

En kickoff förenas ofta med olika sorters aktiviteter ihop med en middag och sen lite fest, hos oss har ni allt det här under ett och samma tak. Vi ser till att ni får en grym kickoff med aktiviteter, mat och nöje i en perfekt kombo. kontakta oss eller boka.
boka nu

Workshop?

En kreativ arbetsmiljö

Ta en paus från kontoret

Behöver ni en planeringsdag, komma bort från kontoret för att spika det sista till deadlinen? Då är kombo det perfekta stället, hos oss kan ni få ert alldeles egna kontor men friheten att roa er i pauserna. Vi ger er en kreativ miljö att verka i.
Boka nu

Nätverksträff?

En lokal för alla event

Utbyt erfarenheter

Vill ni anordna en nätverksträff eller något annat event kanske? Kombo ligger i centrala Stockholm och erbjuder en unik lokal som besökarna sent kommer att glömma. Kontakta oss för mer information.
Boka nu

KOMBO

En lokal som erbjuder mat, nöje och event för företag och privatpersoner. 
Följ oss i våra kanaler så ser du vad som är på gång.

boka idag!